Барселона заменя Суарес със звезда от Висшата лига


Барселона заменя Суарес със звезда от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

5183 0

Ръководството на Барселона обмисля да привлече нападателя на Евертън Ричарлисон, твърди британското издание "Daily Star". Каталунците смятат да заменят своя нападател Луис Суарес с бразилския национал.

Ричарлисон премина на "Гудисън парк" едва през лятото, последвайки своя мениджър в Уотфорд Марко Силва, който понастоящем води "карамелите". Само няколко месеца по-късно Ричарлисон вече е обект на интерес за редица колоси на Стария континент след силните си изяви при мърсисайдци.

Бразилецът има на сметката си седем гола от началото на сезона и е един от най-добрите играчи на Острова. Въпреки това таранът на Тотнъм Хари Кейн си остава трансферна цел номер едно за "блаугранас", докато Ричарлисон е "резервен вариант".

Междувременно стана ясно, че ръководството на Барселона ще избира между четирима младоци за кадровите проблеми в своята отбрана. Кои играчи са в списъка с трансфери на каталунците може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички