Атлетико изпреварва Милан за ненужен в Ман Юнайтед


Атлетико изпреварва Милан за ненужен в Ман Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

3367 0

Атлетико Мадрид ще влязат в битка с Милан за подписа на халфа на Манчестър Юнайтед Неманя Матич. Сръбският полузащитник е със статута на резерва след идването на Оле Гунар Солскяер на „Олд Трафорд“ и ще си търси нов отбор през януарския трансферен прозорец. Договорът на Матич с Юнайтед изтича в края на сезона, но по всичко личи, че „червените дяволи“ ще са склонни да пуснат футболиста да си тръгне още през зимата.

Неманя Матич бе спряган за трансфер в Милан, но сега изглежда, че Атлетико Мадрид също ще се включат в борбата за подписа на полузащитника. „Дюшекчиите“ търсят играч на позицията дефанзивен халф и 31-годишният футболист се вписва в изискванията на испанския тим. Бонус за Атлетико Мадрид е фактът, че Матич игра в Лига Европа и поради тази причина халфът ще бъде на разположение в мачовете на Атлети в Шампионската лига.

Диего Симеоне търси заместник на напусналия през лятото опорен полузащитник Родри, като за момента разполага на тази позиция единствено Томас Партей и Маркос Йоренте. А вижте какво направи Матич в чест на бившия си треньор Жозе Моуриньо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички