Асистентът на Юрген Клоп посочи играч от Висшата лига, който Ливърпул може да привлече


Асистентът на Юрген Клоп посочи играч от Висшата лига, който Ливърпул може да привлече
Снимка: Getty Images/Guliver

2686 0

Помощник-треньорът на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп - Пеп Линдерс, посочи играч от Висшата лига, към когото тимът на Ливърпул определено би проявило интерес. Помощникът на немския специалист назова името на футболиста на Улвърхемптън Рубен Невес.

Португалският полузащитник премина в състава на "вълците" през 2017 година, а през този сезон е една от ключовите фигури в тима на Улвс и вече се носят спекулации, че той ще напусне клуба през лятото. 

Линдерс обаче познава качествата на Невес от по-отдавна, а и много по-добре. Двамата са работили заедно в продължение на седем години в тима на Порто. "Познавам го много добре, неговата амбиция, неговата отдаденост към играта, неговия професионализъм", започна Линдерс.

"Знам какво е способен да даде на отбора и такъв тип играчи винаги привличат вниманието ни", добави още Линдерс, като подчерта отново изключителния професионализъм, който демонстрира Невес, а и неговата техника. Рубен Невес има контракт с Улвърхемптън за още четири години.

Междувременно Върджил ван Дайк гласува за изненадващ футболист в анкетата за играч на сезона, а неговият вот едва ли ще се хареса на "червените" фенове (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички