Ас на Ливърпул разкри най-силното оръжие на тима


Ас на Ливърпул разкри най-силното оръжие на тима
Снимка: Getty Images/Guliver

2524 0

Десният бек на Ливърпул Трент Александър-Арнолд определи какво е най-силното оръжие на мърсисайци. Според него това са статичните положения, като футболистите на "червените" са длъжни да ги използват максимално добре. Английският национал записа две асистенции в събота именно след центрирания и Ливърпул спечели с 2:1 срещу Брайтън.

"Имаме високи футболисти, които печелят скоковете за първа топка и или вкарват, или създават достатъчно голяма опасност за вратарите. Когато имаш това оръжие на своя страна, точността на подаванията става наистина ключова. Всички крила в отбора знаем много добре, че ударите с глава ни дават огромни шансове да вкарваме и се стараем да бъдем точни, а днес го направихме цели два пъти", каза той пред клубния сайт.

"Не изиграхме мача така, както го бяхме планирали, но това не прави по-малко важна серията ни без загуба. Спечелихме още три ключови точки и ще опитаме да продължим да го правим. Футболистите на Брайтън играха много добре и може би това бе най-трудният ни мач на "Анфийлд" от началото на сезона. Те просто изпълниха много добре стратегията си. Двата гола от статични положения обаче бяха достатъчни за победата, която е също толкова важна, колкото всяка друг през сезона", добави той.

А какво е единственото нещо, според Жозе Моуриньо, което може да спре Ливърпул за титлата вижте в този материал.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички