Изненадващ тим от Англия "изпреварва" Арсенал в битката за Заха


Изненадващ тим от Англия "изпреварва" Арсенал в битката за Заха
Снимка: Getty Images/Guliver

2649 0

Отборът на Евертън има намерение да осуети евентуалния трансфер на Уилфрид Заха в Арсенал и да привлече крилото на Кристъл Палас в редиците си. Един от най-силните флангови футболисти във Висшата лига е преследван от "артилеристите" от доста време, но от Палас не са доволни от офертата на Арсенал.

Според медиите на Острова самият Заха е заявил на ръководството на "орлите", че има желание да премине в друг клуб през лятото, но е възможно той да се запъти не към "Емиратс", а към "Гудисън Парк".

Според Скай Спортс "карамелите" са в преговори с босовете на Палас и са предложили доста по-сериозна сума за Заха от Арсенал - 60 милиона паунда. Ако се стигне до подобна сделка, това би било нов трансферен рекорд за Евертън, който ще подчертае сериозните амбиции на клуба да се намеси в битката за място в топ 6 през новия сезон.

Междувременно новото попълнение на Арсенал Дани Себайос заяви, че преминаването му от състава на Реал Мадрид в тима на "топчиите" е стъпка напред в неговата кариера. Какво още каза Себайос - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички