Арсен Венгер разкри кога смята да се завърне във футбола


Арсен Венгер разкри кога смята да се завърне във футбола
Снимка: Guliver/GettyImages

2363 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер напусна клуба в края на миналия сезон след 22 години вярна служба. От тогава френският специалист е без работа, но вече сподели, че е починал и разкри от кога смята да се върне.

"За моите 22 години с Арсенал придобих огромен опит. В момента имам оферти от всяка точка на света. Става дума за национални отбори, клубни отбори, отбори от Япония. Мисля, че ще се завърна през януари. Все още не знам къде, но се чувствам отпочинал и готов за работа", заяви Венгер.

Освен това той коментира и звездата на "артилеристите" Месут Йозил и неговото оттегляне от националния отбор на Германия след Световното първенство в Русия. "Мисля, че Германия се нуждае от Йозил и се надявам Льов да успее да го уговори да се върне в състава. Месут е футболист от най-високо ниво и той не беше най-лошият на световния шампионат.

СЕРИОЗЕН ИЗТОЧНИК: ВЕНГЕР ЩЕ ЗАМЕНИ ВАЛВЕРДЕ В БАРСЕЛОНА

Не ми допадна неговото решение да приключи международната си кариера, тъй като в Германия всички се отнасят с голямо уважение към неговите постижения. Мотивацията при играчите спада, когато знаят, че не им е нужно да се готвят за световни или европейски първенства. Харесва ми, когато футболистите са толкова добри, колкото е възможно. Йозил рискува да стане по-слаб, ако не играе за националния отбор", заяви още Венгер.

Самият той наскоро разкри, че е отказал доста сериозни оферти, докато е бил начело на Арсенал. Венгер е отхвърлил оферти на куп сериозни европейски грандове - на кои- вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички