Анчелоти след победата: Ливърпул е най-добрият отбор в Европа


Анчелоти след победата: Ливърпул е най-добрият отбор в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2412 0

Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти бе умерен в реакциите си след успеха на неговия отбор над Ливърпул с 2:0 в първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига.

„Партенопеите" побеждават за втора поредна година този съперник у дома, а опитният специалист заяви, че това ще даде увереност на тима във възможностите му. Освен това Ливърпул се превърна в първия отбор, печелил Шампионска лига, който губи първия си мач през новата кампания на турнира.

„Няма нужда да изпадаме в еуфория. Спечелихме първия мач, един добър тест за нас, от който излизаме с повече самочувствие и знаем, че можем да се справим. Да успеем да се противопоставим на Ливърпул е впечатляващо, тъй като ги смятам за най-добрия отбор в Европа към момента.

"Това е само една победа, но ни дава увереност и доказва, че този отбор е готов да прави жертви за победата", каза Анчелоти след мача. А какво имаше да каже Юрген Клоп по отношение на спорната дузпа, отсъдена за Наполи - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички