Алексис Санчес може да се окаже причината и за напускането на Де Хеа


Алексис Санчес може да се окаже причината и за напускането на Де Хеа
Снимка: Getty Images/Guliver

3744 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа продължава да отказва да подпише нов договор с клуба покрай засилващите се спекулации, че ще премине в ПСЖ.

Настоящият контракт на испанския национал изтича следващото лято и при това положение той ще може да подпише предварителен договор с друг отбор още следващия януари и да си тръгне от „Олд Трафорд“ като свободен агент. Според Sky Sports основната пречка за разбирателство между двете страни е, че Де Хеа иска да получава заплата като на Алексис Санчес, който е най-скъпоплатения футболист на „червените дяволи“, но от ръководството на Юнайтед отказват да приемат това искане.

В същото време от ПСЖ са готово да дадат на Де Хеа исканата заплата, а в последните дни букмейкърите сериозно намалиха коефициента за трансфер на испанеца на „Парк де Пренс“. В същото време все по-усилено се говори, че мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяр може да даде шанс на младия вратар на тима Дийн Хендерсън, който направи отличен сезон под наем в Шефилд Юнайтед в Чемпиъншип.

А с коя звезда от Ла лига преговаря Манчестър Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички