Агентът на Лукаку се договори с новия му отбор


Агентът на Лукаку се договори с новия му отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

3611 0

Агентът на нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку е бил забелязан в Милано във вторник, където е провел преговори с Интер. През последните седмици белгиецът и представителят му Федерико Пасторело на няколко пъти потвърдиха за желанието на футболиста да опита силите си в Серия А, а вече са преминали от думи към действия.

"Дали Интер ще се опита да купи Лукаку? Да, самият играч разкри публично своите планове и желания. Ще видим какво ще се получи. Интер мечтае за Лукаку и въпреки че тази мечта е сложно да се осъществи, аз вярвам, че няма нищо невъзможно. Интер полага всички усилия", заяви Пасторело.

Според медиите, ако трансферът се осъществи, Лукаку ще заработва по 200 000 евро на седмица. Припомняме, че "червените дяволи" вече отхвърлиха една оферта на "нерадзурите" за белгийския таран. Мениджърът на Интер Антонио Конте обаче е твърдо решен да привлече Лукаку в редиците си, след като веднъж вече не успя - при престоя си в Челси, когато белгиецът предпочете "Олд Трафорд".

Междувременно легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че случката с Бербатов от финала на Шампионска лига е една от най-големите му грешки. Вижте какво каза Фъргюсън в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички