Сър Алекс призна, че случката с Бербатов от финала в ШЛ е сред най-големите му грешки

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед - сър Алекс Фъргюсън, обяви две нещата, за които е съжалявал най-много по време на престоя си на "Олд Трафорд". След 27 години начело на "червените дяволи", то има някои неща, които би направил по коренно различен начин.

Едно от тях е свързано с българския нападател Димитър Бербатов. Фюргюсън споделя, че решението да остави българина извън групата за мача Манчестър Юнайтед - Барселона, определил шампиона на Европа през 2011 година. Същото се отнася и за Джи Сун Парк, който пък не попадна сред избраниците през 2008 година за финала срещу Челси в Шампионска лига.

Бербатов е оптимист за националния отбор: Не съм съгласен, че материалът не е добър

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов говори за националния отбор, като заяви, че е оптимист за бъдещето на тима. "Всички обич...

"Да спечелиш европейка купа е нещо фантастично. Разполагах с наистина невероятен състав от играчи, дори и резервите. Със страхотно присъствие и добър, страхотен състав. Моят проблем е за финала през 2008г., дори съжалявам за това решение, когато оставих Парк извън групата. Той имаше невероятна роля и това е големият проблем на тези финали.

През 2011г. на "Уембли" сторих същото и с Димитър Бербатов, а той го прие много зле. Не го заслужаваше. Нито един играч не заслужава да бъде оставен извън финала. Затова и на всички европейки семинари за треньорите опитваме да въведем да има 11 резерви", заяви легендарният мениджър пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

200 ЛЕВА БОНУС ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ И ДЕПОЗИТ В ЕФБЕТ (18+) 

Наскоро пък Димитър Бербатов разкри, че ако сега му се случи подобно нещо, то не би си замълчал. Ето как би реагирал нападателят.

Още по темата

Please select answer!