8 контузени мъчат Франк Лампард преди мача с Уулвърхямптън


8 контузени мъчат Франк Лампард преди мача с Уулвърхямптън
Снимка: Getty Images/Guliver

2403 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард ще има доста проблеми да избере отбор, с който да излезе срещу Уулвърхямптън в срещата по между им от Висшата лига след края на паузата за националните отбори.

Днес "The Sun" информира, че на "Стамфорд Бридж" има цели осем контузени играчи, които има вероятност да пропуснат мача с "вълците". Емерсон Палмиери, който през този сезон измести Маркос Алонсо и играе като титуляр от ляво на защитата в тима, но е получил разтежение в мача на Италия с Финландия.

Изглежда най-тежко е положението обаче в средата на терена за Лампард. Нголо Канте изобщо не игра за Франция заради травма в глезена, а Матео Ковачич страда от болежки в ахилеса. Антонио Рюдигер поднови тренировки тази седмица, но все още не е ясно дали ще бъде готов за мача с Уулвс. Освен него с травми са още Рубен Лофтъс-Чийк (прасец) и Рийс Джеймс (глезен), като и двамата със сигурност няма да играят. Педро получи също контузия в последния мач на Челси и ще е под въпрос за идния мач на лондончани. Калъм Хъдсън-Одой пък е близко до завръщането си след тежка травма.

Вчера пък стана ясно, че играч на тима е бил пребит, след като се напил и налетял на чуждо гадже. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички