СНИМКИ: Размазаха от бой пиян играч на Челси, налетял на чуждо гадже

Полузащитникът на Бърнли Дани Дринкуотър е бил пребит от шестима мъже. Според "The Sun", английският играч е пребит в нощен клуб, тъй като в състояние на силно алкохолно опиянение е досаждал на приятелката на друг футболист - халфът на Сканторп Юнайтед Кгоси Нтле.

Пияният Дринкуотър е крещял, че момичето ще си тръгне с него и не го интересува какво мисли нейното гадже. Когато Нтле му е заявил да остави гаджето му намира, англичанинът му се е нахвърлил на бой. Охраната е извела Дринкуотър от заведението, след което шестима души са му нанесли побой. Играчът, който е собственост на Челси, е бил заплашен, че краката му ще бъдат счупени.

Лестър продаде Дринкуотър на Челси за рекордна сума

Полузащитникът на Лестър Сити Дани Дринкуотър стана футболист на Челси в последния ден от трансферния прозорец. Трансферната сума е 35 млн. паунд...

По-рано беше съобщено, че халфът е получил контузия на глезена и ще пропусне един месец. Именно побоят му е причинил травмата, съобщава The Sun. 29-годишният Дринкуотър стана шампион на Англия с Лестър преди 3 години. Неотдавна футболистът направи друг сериозен гаф. Вижте какъв в този материал.

Още по темата

Please select answer!