45 милиона на година? Бащата на Ромелу Лукаку заговори за космически цифри и очакван трансфер


45 милиона на година? Бащата на Ромелу Лукаку заговори за космически цифри и очакван трансфер
Снимка: Getty Images

1342 0

Бащата на Ромелу Лукаку - Роджър, заговори за трансфера на сина си под наем от Челси в Рома през изминалото лято. Той сподели, че ако беше на мястото на белгийския национал, би се присъединил към саудитския Ал Хилал.

Бащата на Лукаку вярва, че финансовите ползи от трансфера в Близкия изток са твърде доходоносни, за да бъдат пренебрегвани. Относно лятната трансферна сага на сина си, Роджър говори в интервю за "La Dernière Heure".

"Той направи правилния избор, като отиде в Рома. Но аз щях да избера Саудитска Арабия. Казах на Джордан [Лукаку] – с когото разговарям по-добре – да му предаде моето съобщение, че трябва да отиде в Ал-Хилал. Колко щеше да спечели? 45 милиона евро на година? И щеше да подпише за три години", категоричен бе бащата на Ромелу.

Лукаку се завърна на "Стамфорд Бридж" след края на сезона си под наем (2022/23) в Интер. Белгийският нападател се превърна в цел на много тимове, след като даде да се разбере, че не вижда бъдещето си в Челси.

Белгиецът се превърна и в цел на тимове от Саудитска Арабия, но нищо не последва и той в крайна сметка се присъедини към Жозе Моуриньо в Рома под наем.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболистите на Юнайтед се оправдават с Тен Хаг след загубите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички