3 любими фигури на Ливърпул съвсем скоро може да са аут от новите си отбори


3 любими фигури на Ливърпул съвсем скоро може да са аут от новите си отбори
Снимка: GettyImages

4538 0

Бъдещето на три любими за привържениците на Ливърпул фигури е неясно. От дни насам се спекулира с това на Роберто Фирмино, който само преди няколко месеца премина в Ал-Ахли. Сериозни въпросителни обаче има и около бившия капитан на мърсисайдци Джордан Хендерсън, както и около иконата на Ливърпул Стивън Джерард.

Роберто Фирмино, Джордан Хендерсън и Стивън Джерард приключват със Саудитска Арабия?

И двамата са част от Ал Етифак, а отборът е в изключително слаба серия. Джерард е под напрежение и постът му се клати след поредицата от осем мача без успех, простираща се до ноември. След нея тимът вече е 8-и с 25 точки.

Стивън Джерард като мениджър

Освен това пък неговият асистент Иън Фостър вече не е част от клуба, след като пое борещия се за оцеляване в Чемпиъншип Плимут Аргайл. А ако се стигне до раздяла и с Джерард, това ще е ключово и за бъдещето на Хендерсън, пишат от Daily Mail. А интерес към халфа все още има дори от Висшата лига.

Още: Юрген Клоп иска Ливърпул да триумфира с четири трофея през тази кампания

Именно Иън Фостър и Стивън Джерард бяха с ключова заслуга за това Джордан Хендерсън да се присъедини към отбора от Саудитска Арабия. Той го стори с трансфер на стойност 12 милиона паунда от Ливърпул. Колкото до ситуацията на Фирмино - Ал-Ахли е готов да го даде под наем, но при едно условие.

Юрген Клоп готви "изненада" за привържениците на Ливърпул - но я издаде

"Ще вкара 5 гола за Ливърпул в един от мачовете, след като Салах го няма"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички