1 вариант Манчестър Сити да пусне Де Бройне! А титуляр на Гуардиола обяви за друг клуб: Със сигурност ще играя там


1 вариант Манчестър Сити да пусне Де Бройне! А титуляр на Гуардиола обяви за друг клуб: Със сигурност ще играя там
Снимка: Getty Images

1907 0

Манчестър Сити би пуснал една от големите си звезди Кевин Де Бройне само при едно условие. Тази информация идва на фона на спекулациите, че клубове от Саудитска Арабия имат сериозни амбиции да привлекат в страната още един играч на "гражданите", след като го сториха с Рияд Марез и с Аймерик Лапорт.

Може ли Сити да остане и без Де Бройне, и без Бернардо Силва

Може ли и Бернардо Силва, и Де Бройне да напуснат Сити?

От ManchesterEveningNews съобщават, че английският шампион би пуснал белгиеца там, само ако самият той настоява за това да напусне Сити. Припомняме, че неговият договор изтича през лятото на 2025 година.

Друг титуляр на Пеп Гуардиола пък призна, че със сигурност ще играе за един конкретен клуб в кариерата си. Става въпрос за Бернардо Силва, който затвърди, че един ден ще облече фланелката на Бенфика, чийто юноша е.

Все пак португалецът поясни, че не е наясно кога това ще се случи и дали ще бъде факт след "два три сезона или още през следващата година". Ето и точните му думи пред португалското издание SIC, цитиран от Sapo Desporto.

"Колко далеч съм от завръщане? Мисля, че хората се умориха от този въпрос. Със сигурност ще се върна, но не знам кога. Трудно е да премеря и да кажа "след две или три години, или следващата година". Казвал съм го няколко пъти: несъмнено цел в кариерата и в живота ми е да се върна в Беника". Неговият сънародник Жоао Кансело, който също е играч на Манчестър Сити, но е под наем в Барселона, даде любопитно интервю, като спомена и Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички