Звезда на Сити изненада, защитавайки феновете на Ливърпул след атаката


Звезда на Сити изненада, защитавайки феновете на Ливърпул след атаката
Снимка: Guliver/GettyImages

1978 0

В сряда вечер преди първата среща от 1/4-финалите в Шампионска лига между Ливърпул и Манчестър Сити имаше леки инциденти с феновете на мърсисайдци. Част от тях замериха с факли и бутилки клубния автобус на "гражданите" преди двубоя на "Анфийлд". Привържениците на "червените" счупиха едно стъкло на автобуса при пристигането му на стадиона.

От Ливърпул веднага осъдиха поведението на феновете, но не на същото мнение бе една от звездите на Сити - Кевин де Бройне, който дори защити феновете. "Всичко е наред, лично аз нямам нищо против срещу това, което направиха", заяви белгиецът след мача. 

"Вече съм имал подобно преживяване, преживяването не е лошо, разбира се, това не включва счупването на прозорец. Докато няма никой ранен от подобно нещо, нямам и против. Това не се отрази по никакъв начин на играчите, така че няма проблем", изненадващо заяви Де Бройне. 

"Гражданите" загубиха с 3:0 на "Анфийлд", но той вярва, че не всичко е загубено и може да обърнат нещата. "Никога не знаеш какво може да стане. Това е футболът. Вярвам в моя отбор и в начинът ни на игра. Ако искаме да продължим напред, трябва да направим нещо специално. Предстоят още 90 минути, което е доста време. Ясно е, че в момента Ливърпул е фаворит".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички