Капитанът на Реал прекръсти Шампионска лига заради Роналдо


Капитанът на Реал прекръсти Шампионска лига заради Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

3263 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос взе кардинално решение и прекръсти Шампионска лига. Защитникът на "белия балет" смята, че е крайно време най-комерсилания клубен турнир да приеме името на човека, който в последните години строши всевъзможни рекорди - Кристиано Роналдо.

Това се случи непосредствено след мача, в който португалската суперзвезда се отчете с два гола и асистенция за невероятната победа на Реал Мадрид над Ювентус с 3:0 в Торино - първи успех за "кралете" в италианския град от 60-те години на миналия век насам. Освен че беше най-добрият играч в мача, Роналдо вкара и невъзможен гол, за който говори цял свят - можете да видите задната ножица на Роналдо в Sportlive.bg.

Именно заради това изпълнение Серхио Рамос каза, че турнирът трябва да бъде прекръстен: "Това не е Шампионска лига! Това е Лигата на Кристиано Роналдо. Това беше страхотен гол и беше невероятно да видя реакциите на хората и всички на стадиона.

Казваха, че Роналдо е свършен и се намира в ужасяваща форма. Е, надявам се да съм в неговата форма през целия сезон. Той е в невероятна форма и се надявам да продължи да играе по този начин", каза щастливият капитан, който ще изпусне следващия двубой заради натрупани жълти картони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички