Зидан определи равенството в Дортмунд като болезнено


Зидан определи равенството в Дортмунд като болезнено

1329 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че му е трудно да приеме ремито 2:2 срещу Борусия Дортмунд при положение, че отборът му е водил в резултата почти до края.

Голът на Шюрле три минути преди края на срещата обаче попари сериозно амбициите на "белия балет" да си тръгне с трите точки от "Сигнал Идуна Парк".

Великолепно шоу в Дортмунд - Реал отново позволи изравняване в края (ВИДЕО)

"Футболистите изиграха прекрасен мач. Резултатът обаче е трудно да бъде приет лично от мен, защото ние имахме преднина в резултата почти до самия край на срещата", коментира той на пресконференцията след мача.

"Мисля, че заслужавахме повече от това равенство" Когато допуснеш изравнителено попадение три минути преди края и по този начин ти се изплъзне победата, това е много болезнено.

Въпреки това обаче резултатът изобщо не е лош". Не бяхме перфектни през първото полувреме, защото противникът ни притискаше, но беше нормално да ни бъде трудно, защото Борусия е изключително добър отбор".

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички