Зидан: Борихме се докрая и победихме, защото сме Реал Мадрид!


Зидан: Борихме се докрая и победихме, защото сме Реал Мадрид!

1441 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана беше горд с тима си след измъчената победа над Спортинг Лисабон на старта на Шампионска лига.

Испанците се наложиха с 2:1, въпреки, че до 89-ата минута изоставаха с 0:1, а Зизу заяви, че до последно е вярвал в успеха на отбора и не е губил надежда за обрат нито за миг.

"Не знам дали резултатът е справедлив, но до самия край вярвах, че ще спечелим. Създадохме много положения за гол, които пропуснахме, но най-важното е, че взехме трите точки.

Късен обрат спаси Реал Мадрид от огромен резил в Шампионска лига (ВИДЕО)

През първото полувреме не се представихме добре, но след почивката коригирахме играта и бяхме далеч по-силни", каза Зидан на пресконференцията след двубоя.

"Футболистите хвърлиха огромни усилия, а срещу себе си имаха съперник, който беше решен да вземе нещо от мача. Ние обаче сме Реал и винаги можем да обърнем нещата в своя полза за минута или две".

Във футбола трябва да се бориш до последно. Да, това не беше най-добрият ни мач, но най-важен е резултатът. Предстои да анализираме слабостите си, защото показахме такива. Щастлив съм, че стартираме с 3 точки", продължи легендата.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички