Зидан беше попитан: Би ли заменил Роналдо с Мохамед Салах?


Зидан беше попитан: Би ли заменил Роналдо с Мохамед Салах?
Снимка: Getty Images/Guliver

4500 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан беше попитан изключително любопитен въпрос няколко дни преди финала в Шампионска лига. Той бе попитан дали би взел Мохамед Салах вместо Кристиано Роналдо в своя състав. Разбира се, френският специалист беше категоричен, че не би заменил португалската суперзвезда за никой друг футболист на планетата.

"Не. Не бих заменил Кристиано, нито който и да е от моите играчи. Кристиано е най-големият. Той е най-добрият футболист, който ще има огромно значение и във финала", обяви бившият кавалер на "Златната топка".

"В крайна сметка е по-добре да имаш Кристиано в отбора си, защото той доказва качества си всяка година. Дори когато не вкарва, той знае, че след това ще може да се разпише в три или четири мача поред. Знае как да го направи, да се справи с напрежението и да бъде отново на върха.

Някои играчи не могат да се справят с напрежението. С него е точно обратното. Колкото повече се увеличава напрежението върху него, колкото повече го критикуват, толкова по-добре играе", категоричен бе френският специалист.

Финалът на Шампионска лига е в събота в 21:45 часа. Можете да следите битката Реал Мадрид - Ливърпул НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички