Зидан: Никой не трябва да казва, че Реал е по-малко гладен за успехи от друг тим


Зидан: Никой не трябва да казва, че Реал е по-малко гладен за успехи от друг тим
Снимка: Guliver/GettyImages

1158 0

Идеята, че Ливърпул може да коменсира липсата си на опит от последните години с влагане на повече хъс за спечелване на Шампионска лига, не е праводоподобна за Зинедин Зидан. Треньорът на Реал Мадрид вярва, че неговият тим ще се бори за победата, както всеки друг. 

"Не мога да говоря за нашия съперник и какъв ще бъде. Ние ще излезем, както ви наги със същия ентусиазъм и със същото желание на терена. Никой не може да каже, че ние изпитваме по-малко глад за успех от друг отбор. Ние сме Мадрид и в отбора винаги сикаме повече и повече, и ще дадем всичко от себе си, за да го псотигнем по най-добрия начин", заяви Зизу. 

Правят се много съпоставки между стиловете на "белия балет" и мърсисайдци, но Зидан е сигурен, че ще успеят да намерят слабостите на Ливърпул и да опитат да се възползват от тях. "Не мисля, че ние играем по същия начин. Те си заслужиха правото да играят на финал. Моята работа е да се подготвя добре за мача и да маркирам грешките, от които евентуално да се възползваме".

"Реал винаги иска да печели всичко, но не се получава всеки път. Ако имаш мечта, то това няма как да е провал, такъв ще бъде, ако не мечтаете. В живота има възходи и падения, но е важно как се приемат ударите, за да може да се усъвършенстваш всеки ден, това си заслужава", допълни още Зизу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички