Завръщаш се след 6 месеца с хеттрик в мач за историята и УЕФА ти го отнема...


Завръщаш се след 6 месеца с хеттрик в мач за историята и УЕФА ти го отнема...

2666 0

Марко Ройс трябва да е един от най-добрите футболисти с липса на какъвто и да е спортен шанс. След като отсъства от терените цели шест месеца и пропусна Европейското първенство във Франция, звездата на Борусия (Дортмунд) се завърна на терена срещу Легия.

Както е известно, "жълто-черните" спечелиха с 8:4 в най-резултатния мач от Шампионска лига, а Ройс прибра топката със себе си след края на мача, защото реализира хеттрик.

Какво повече може да си пожелае футболист - хеттрик при завръщане след толкова дълго време в исторически мач от най-силния клубен турнир. Поздравления и честитки за Ройс, само че УЕФА не мисли така.

Спортните медии от цял свят възхвалиха хеттрика на Ройс, но официалните платформи на УЕФА не признаха последното му попадение срещу Легия за негово, а за автогол. Естествено, Ройс все още има спомена, че се завърна с гръм и трясък, но УЕФА определено поразвали удоволствието на милиони фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички