Въпреки скоростния си гол: Душан Влахович не бе доволен след мача на Ювентус с Виляреал


Въпреки скоростния си гол: Душан Влахович не бе доволен след мача на Ювентус с Виляреал
Снимка: Getty Images

1124 0

22-годишният Душан Влахович дебютира с гръм и трясък в Шампионска лига, след като вкара гол още в 32-ата секунда на мача Виляреал - Ювентус.

След края на срещата обаче, нападателят на "старата госпожа" заяви, че няма как да е на 100% доволен от крайния резултат:

"Това беше нещо голямо - да отбележа още в дебюта си... много емоционален момент. В същото време обаче не мога да съм 100% доволен, защото не спечелихме мача. Изиграхме добър двубой и можехме да спечелим. Има за какво да съжаляваме, но сега е време да мислим за следващата среща", заяви Влахович пред журналисти и добави:

"Искахме да покажем добра игра и през второто полувреме, но понякога съперникът не ти позволява да правиш това, което искаш. Поздравления за Виляреал за изравнителния гол. Лично аз вече съм забравил този мач и мисля за следващия".

През идния уикенд (26 февруари) сърбинът и Юве гостуват на Емполи в Серия А. Лошата новина за старши треньора Макс Алегри е тежката контузия на твърдия титуляр Уестън Маккени (подробности четете във връзката).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички