Юве забрави Роналдо! Новата 7-ца Влахович дебютира с гол в Шампионска лига след... 30 секунди (ВИДЕО)


Юве забрави Роналдо! Новата 7-ца Влахович дебютира с гол в Шампионска лига след... 30 секунди (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2718 0

22-годишният сръбски нападател Душан Влахович, който през този зимен трансферен прозорец осъществи трансфер от Фиорентина в Ювентус, ще помни винаги своя дебют в най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига.

Не само заради значимостта на това събитие, но и поради факта, че ознаменува дебюта си с попадение. И то попадение, което падна след само... 33 секунди игра. Това се случи в началото на първия осминафинален сблъсък срещу Виляреал.

Първата атака на "бианконерите" бе изградена след дълго подаване на Данило, което намери именно младия сръбски атакуващ футболист. Той демонстрира впечатляващ контрол над топката, след което въпреки че бе между двама противникови футболисти, съумя да стреля по земя.

Ударът му се оказа твърде коварен за Рули, който просто изгледа топката и видя как тя осъществява контакт с десния страничен стълб на вратата му, а след това и влиза в мрежата му. Така новата звездна 7-ца на Ювентус започна в Шампионска лига по възможно най-добрия начин. Можете да видите попадението му по-долу в материала на видеото.

Трябва да се отбележи, че това не е най-бързият гол на дебютант в Шампионска лига. На 15 септември 2015 година Коноплянка дебютира със Севиля в състезанието и се разписва в... 15-ата секунда!

Влахович по стъпки на Божинов: Партизан, Фиорентина, Ювентус... остава Николета!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички