Всички билети за Ювентус - Реал са разпродадени


Всички билети за Ювентус - Реал са разпродадени
Снимка: Getty Images/Gulliver

1368 0

Билетите за големия сблъсък Ювентус - Реал Мадрид от 1/4-финалите в Шампионска лига, това обявиха от ръководството на "бианконерите".  Двубоят е насрочен за 3-и април от 21,45 часа българско време на "Алианц Стейдиъм". Реваншът в Испания на "Сантиаго Бернабеу" ще бъде на 11-и април.

Пропуските бяха разпродадени буквално за часове от членовете на Ювентус. По тази причина няма да има продажба за масовата публика. Това се отнася и за директните продажби на касите при стадиона.

Мадридчани имат изключително негативна статистика в конфронтациите си със "Старата госпожа" в плейофите на Шампионска лига. Двата тима са се срещали четири пъти в елиминационата фаза на турнира. Без да считаме финала през 2017 година, спечелен от Реал. И четирите пъти напред е продължавал италианския тим. Срещите са били на четвърфиналите през 1996 г., на полуфинал през 2003 г., на осминафинал през 2005 г. и на полуфинал през 2015 г. Единствено на финал Реал се е оказвал по-силен - през сезон 1997/98 "белите" бият с 1:0, а миналата година се наложиха с 4:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички