Кристиано се подиграва с Реал Мадрид и Меси, вижте каква заплата пожела португалецът


Кристиано се подиграва с Реал Мадрид и Меси, вижте каква заплата пожела португалецът
Снимка: Getty Images/Gulliver

5163 0

"Mundo Deportivo" излезе днес с много интересна новина около съперничество между двете най-големи суперзвезди във футбола Кристиано Роналдо и Лионел Меси. От началото на 2018 година португалецът се върна към головата си мощ и почти във всеки мач на Реал Мадрид се разписва.

Точно поради тази причина той е твърдо решен, че заслужава нов договор с "белия балет". Изданието твърди, че Флорентино Перес е предложил заплата от 30 милиона евро на сезона, което е по-високо от предишното му възнаграждение, но ще го остави зад големите му противници в този "спор" - Лионел Меси и Неймар. Бразилецът прибира по 36,4 милиона от ПСЖ, докато Бълхата може да се похвали с възнаграждение от 40 милиона.

Самият Роналдо обаче не се е съгласил, като е твърдо решен той да е играчът с най-висока заплата в света. Той е готов да прибира заплата от 40 милиона и едно евро, само и само да е пред големия си съперник. Освен това той иска да получава и още по-големи бонуси за всеки трофей, гол, рекорд, или индивидуална награда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички