Все по-лоши новини за Байерн преди реванша с Реал в Мадрид


Все по-лоши новини за Байерн преди реванша с Реал в Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

3734 0

Лошите новини за Байерн Мюнхен преди реванша срещу Реал Мадрид в Шампионска лига продължават. След като стана ясно, че стълбът в защитата на Юп Хайнкес Джером Боатенг е аут до края на сезона, сега се оказва, че и Ариен Робен по всяка вероятност няма да се изправи срещу "кралския клуб".

Той напусна терена в първия мач още в 7-ата минута, след като усети остри болки в бедрото. Той все пак се опита да тренира днес, но без успех. Холандският ас потренира малко във фитнеса, но изгледите са, че той няма да успее да се възстанови навреме за реванша, който е във вторник вечер на "Сантиаго Бернабеу".

Робен все пак може и да играе, но със сигурност това трябва да се случи с болкоуспокояващи инжекции, а и няма да може да издържи пълни 90 минути. Все пак има и добри новини в състава на Байерн, тъй като Давид Алаба и Хави Мартинес са почти на 100% възстановени и ще могат да играят срещу Реал Мадрид. Австриецът не игра в първата среща заради травма, докато Мартинес получи удар в главата и не игра в последния мач на своя тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички