ВИДЕО: Защо Клоп се ядоса така видно на треньора на Байерн?


ВИДЕО: Защо Клоп се ядоса така видно на треньора на Байерн?
Снимка: Guliver/GettyImages

2375 0

В разгорещена дискусия се оказаха треньорите на Ливърпул и Байерн Мюнхен след края на срещата между двата отбора от осминафиналите в Шампионска лига. Юрген Клоп беше видимо раздразнен след срещата при поздравяването между двамата и каза няколко думи на Нико Ковач, като дори му размаха пръст.

Оказа се обаче, че цялата "драма" е следствие на недоразумение, получило се между двамата специалисти. Мениджърът на Ливърпул обясни ситуацията спокойно пред английските медии.

"Исках да се здрависам с Нико веднага след мача. Преди това обаче той поздрави всички в своя отбор. Аз все пак останах и му обясних, че го чакам доста време. Но той се извини, така че няма никакъв проблем", коментира германецът, който по традиция в Англия, а и в Шампионска лига, първо искаше да се поздрави с треньора на съперника.

За разлика от него, Ковач все още няма такъв опит на скамейката, но намери начин и да оправдае действията си. "Традиция в Англия е да се здрависаш първо с мениджъра на съперника. Но аз първо ще поздравя моя щаб, след това всички останали. Той е наясно, че това е само в Англия. Но няма лоши чувства, извиних се след това", каза Ковач. Междувременно обаче напрежението между двамата беше увеличено, след като от Байерн обявиха, че именно Клоп е бил избор №1 на клуба (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички