ВИДЕО: Ужасяващото влизане на Идриса Гей, за което получи директен червен картон


ВИДЕО: Ужасяващото влизане на Идриса Гей, за което получи директен червен картон
Снимка: Getty Images/Guliver

2579 0

Пари Сен Жермен премина от рая до ада срещу Манчестър Сити, допускайки кошмарен обрат и загуба с 1:2 като домакин в първия мач от полуфиналите на Шампионска лига. Парижани изиграха страхотно първо полувреме, в което напълно обезличиха възпитаниците на Хосеп Гуардиола, но един куриозен гол през второто полувреме тотално преобърна мача и сериозно отдалечи ПСЖ от финала.

Гол на Маркиньос през първата част изведе парижани напред в резултата, но през втората центриране на Кевин де Бройне на практика се превърна в гол и изравни резултата. Малко по-късно Рияд Марез донесе пълен обрат за "гражданите" с гол от пряк свободен удар, но кошмарът за ПСЖ не свърши дотук. В 77-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена заради много грубо влизане на Идриса Гей.

Халфът на парижани закъсня с влизането си в краката на Илкай Гюндоган и много болезнено постави бутонките си върху крака на футболиста на Сити точно под прасеца, в областта около ахилеса. Гюндоган видимо изпита неистова болка, като остана на тревата няколко минути. Главният арбитър Феликс Брих въобще не се поколеба и веднага показа червен картон на Гей. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички