Валверде: Доволен съм от играта, но не и от резултата


Валверде: Доволен съм от играта, но не и от резултата
Снимка: Getty Images/Guliver

1273 0

Треньорът Ернесто Валверде не критикува своите играчи, след като Барселона не успя да победи Лион в първия им 1/8-финален мач от Шампионска лига. "Не съм доволен от резултата, но съм доволен от играта, каза испанският специалист, цитиран от АФП.- Не вкарахме гол, но понякога се получава така. Не е лесно да печелиш като гост в Шампионска лига".

Барселона няма победа като гост в кръговете на пряка елиминация в Шампионска лига от няколко години. Вече в 6 такива мача те или завършват наравно, или губят, като са вкарали само един гол.

РАЗКРИТИЕ: СПОНСОР НАТИСКАЛ БАРСЕЛОНА КОУТИНЬО ДА ВЛИЗА В ИГРА

"Играхме добър футбол", настоя Валверде, чийто отбор имаше повече шансове за гол, макар най-чистото положение в мача да беше за домакините от Лион. След нулевото равенство френския тим остана непобеден в Европа този сезон. В груповата фаза Лион взе 4 точки от английския шампион Манчестър Сити, а наскоро победи и френския хегемон ПСЖ.

"Доволен съм от резултата, защото ни дава шанс да продължим, каза треньорът им Бруно Женесио. - Ако вкараме на "Камп Ноу", ще се отвори възможност да се класираме напред". А кои са трите причини Валверде да заслужи нов договор с Барселона - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички