Ювентус - Реал Мадрид: Кой ще бъде една крачка по-близо до 1/2-финалите?


Ювентус - Реал Мадрид: Кой ще бъде една крачка по-близо до 1/2-финалите?
Снимка: Getty Images/Guliver

1500 0

Отборът на Ювентус посреща победителят от последните две години в Шампионска лига Реал Мадрид в първи 1/4-финален сблъсък от надпреварата. Срещата е в Торино на "Ювентус Стейдиъм", като началният час е 21:45, а срещата ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Двата отбора се изправиха един срещу друг за последно през миналия сезон във финала на надпреварата. Тогава "белия балет" не показа никаква милост и разби с 4:1 шампионът на Италия. 

Отборът на Масимилиано Алегри остава един от най-добрите отбори в защита в Европа, като в последните си 16 мача имат едва 3 допуснати гола. През уикенда те вдигнаха самочувствието си с победа над Милан и сега вниманието им е насочено към европейските клубни турнири. Те ще се опитат да се превърнат в първия отбор, който отстранява Реал от турнира от 2015 година.

Реал Мадрид постигна комфортна победа през уикенда срещу Лас Палмас, а във втроник Кристиано Роналдо ще се върне в любимия си турнир, където през този сезон има 12 гола в 8 мача.

Ювентус ще трябва да се справят без Мехди Бенатиа и Миралем Пянич, които имат натрупани жълти картони. Алекс Сандро пък ще мине фитнес тест часове преди мача, за да стане ясно дали ще играе.

Зинедин Зидан няма да може да разчита на Начо Фернандес, въпреки това той ще пътува с групата за мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички