Тежък удар по Гуардиола и Манчестър Сити преди дербито с Ливърпул


Тежък удар по Гуардиола и Манчестър Сити преди дербито с Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

3660 0

В сряда от 21:45 часа на стадион "Анфийлд" Ливърпул посреща Манчестър Сити в спиращ дъха 1/4-финален мач от Шампионска лига. Две от най-скоростните и ефективни атакуващи линии в Европа през този сезон се изправят една срещу друга.

Психологическото предимство на Ливърпул е по-голямо, тъй като те се превърнаха в единствения отбор, който през този сезон е побеждавал "гражданите" във Висшата лига. За самото първенство на Англия обаче това е една по-скоро ужасна новина, след като двата тима бяха изтеглени един срещу друг в 1/4-финалите. Така от 5 представители в 1/8-финалите на турнира, Премиършип ще има един представител в 1/2-финалната фаза.

Часове преди срещата обаче мениджърът на Ман Сити Хосеп Гуардиола ще има тежката задача да се справя без звездата Серхио Агуеро.

"Ще видим какво ще стане със Серхио. Той още не тренира с нас. Надявам се да е по-добре. При него ситуацията е "ден за ден". Надявам се, че ще може да ни помогне. Може би не в началото, а по-скоро от пейката. Това обаче още не е ясно, както казах, той не тренира с нас в момента", заяви Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички