Юрген Клоп: Много хора очакваха Ливърпул отново да сбърка


Юрген Клоп: Много хора очакваха Ливърпул отново да сбърка
Снимка: Getty Images/Guliver

993 0

Много хора очакваха отново да сбъркаме, но момчета не допуснаха това да се случи. Това заяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп след победата над РБ Лайпциг с 2:0 в Будапеща в мач от осминафиналите на Шампионската лига. "Червените" се намират в най-тежкия си период под ръководството на Клоп, но показаха класа, за да стигнат до успех срещу германския си съперник.

"Точно такъв мач искахме и от такъв мач имахме нужда. Лайпциг могат да бъдат истинско чудовище, те прегазват съперниците си, много физически отбор са, но тази вечер ние ги държахме под контрол по страхотен начин. Изиграхме много силен мач и заслужихме този резултат", коментира треньорът на мърсисайдци след успеха.

"Защитавахме се много добре. Това бе един тежък мач, имахме само два дена почивка след последната ни среща. Това е само първият мач от осминафиналите, наясно сме с това, но много хора очакваха отново да сбъркаме. Момчетата обаче не го допуснаха. В продължение на две години бяхме много добри и сега имаме някои проблеми, това е нормално", допълни Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички