Угасна надеждата за звездно завръщане на Санчо


Угасна надеждата за звездно завръщане на Санчо
Снимка: Guliver/GettyImages

894 0

Надеждите на треньорския щаб на Борусия (Дортмунд), че Джейдън Санчо може да се завърне в игра в реванша срещу Манчестър Сити угаснаха. Английският ас не попадна в групата на "жълто-черните" за битката с "гражданите" на "Сигнал Идуна Парк" и по този начин няма да успее да помогне на съотборниците си в опита им да обърнат машината на Хосеп Гуардиола. 

Крилото лекуваше травма през последните 6 седмици, като съумя да се завърне към тренировъчния процес през тази седмица. За съжаление на Един Терзич обаче, той не е физически готов да играе срещу английския гранд и завръщането му на терена се отлага. 

"Джейдън няма да е на разположение за мача, въпреки че вече тренира с отбора. Той дава всичко от себе си, за да се завърне на терена час по-скоро и бихме искали да е с нас, но за съжаление това няма да е възможно", сподели Терзич на пресконференцията преди двубоя в Шампионска лига

Това не е единственият проблем пред треньора, тъй като в Борусия лазаретът е доста пълен, а към него може да бъдат добавени Матс Хумелс и Марко Ройс. Двамата не тренираха наравно със своите съотборници, след като получиха контузии в последния мач на тима, но все пак има надежда, че и двамата ще са на разположение за реванша. Както е известно, тимът от Дортмунд изостава с 1:2 след първия мач, но благодарение на гола си на чужд терен има всички шансове да поднесе изненадата срещу фаворите в турнира през тази година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички