УЕФА наказа Кристиано за неприличния жест "ала Симеоне"


УЕФА наказа Кристиано за неприличния жест "ала Симеоне"
Снимка: Getty Images/Guliver

2111 0

Голямата звезда на Ювентус - Кристиано Роналдо, бе глобен с 20 000 евро за неприличния жест, който португалецът направи след победата на "бианконерите" над Атлетико Мадрид в Шампионска лига. Решението бе взето от УЕФА, след като ситуацията с нападателя на "зебрите" бе разгледана обстойно.

Роналдо отправи жеста в отговор на мениджъра на "дюшекчиите" Диего Симеоне, който направи същия жест в първия мач между двата отбора. Явната провокация на треньора не остана незабелязана и също бе санкционирана с 20 хил. евро, с което УЕФА показа, че правилата са еднакви и важат за всички.

Кристиано със сигурност е направил жеста с ясната идея, че също ще бъде наказан за това, но португалецът очевидно е преценил, че глоба в този размер не би било проблем за него. Нападателят изигра основна роля във въпросния мач, реализирайки хеттрик, с който класира тима си за четвъртфиналите на турнира.

Междувременно Реал Мадрид подготви "план Б", ако евентуално трансферът на Еден Азар пропадне. Кого са набелязали от "Бернабеу" - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички