Реал Мадрид вече има вариант, ако не успее да привлече Азар, а изборът е неочакван


Реал Мадрид вече има вариант, ако не успее да привлече Азар, а изборът е неочакван
Снимка: Getty Images/Guliver

1876 0

Ръководството на Реал Мадрид има много любопитен вариант за заместник, ако не успее да привлече една от големите си трансферни цели - Еден Азар.  Според Sky Sports "белия балет" смята да се насочи към офанзивния халф на Уест Хям Фелипе Андерсон. 

От Реал се готвят за сериозно подсилване на отбора през летния трансферен прозорец, след като тимът се провали напълно през настоящата кампания. Лидерът на Челси Еден Азар е считан за сигурно ново попълнение на "Сантяго Бернабеу", но лондончани настояват за много сериозна трансферна сума.

Според изданието в началото на тази седмица Реал е отправил първата си оферта към "сините" на стойност 60 милиона паунда, но шефовете на Челси настояват за два пъти по-голяма сума. Азар обаче има договор с лондончани само до лятото на 2020-та година, така че от Мадрид трудно ще се съгласят да дадат повече от 100 милиона за привличането му.

Ако в крайна сметка не се стигне до договорка, Реал има резервен вариант - Фелипе Андерсон, който се представя силно за Уест Хем след идването си през лятото на миналата година. Андерсон е играл във всички 31 мача във Висшата лига от началото на сезона, като в тях е отбелязал осем гола и направил шест асистенции, макар и бразилецът все още да няма гол през настоящата година. "Чуковете" разбиха трансферния си рекорд и платиха 33.5 милиона паунда за Андерсон през лятото, но могат да се надяват да получат двойно, ако интересът на Реал се окаже сериозен.

А какво заяви последно Азар за евентуален трансфер в Реал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички