Тухел потвърди: Мбапе може да започне срещу РБ Лайпциг


Тухел потвърди: Мбапе може да започне срещу РБ Лайпциг
Снимка: Getty Images/Guliver

1479 0

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел потвърди, че звездата на отбора Килиан Мбапе може да започне като тилуляр в мача срещу РБ Лайпциг, пише AS. Тази вечер двата клуба ще определят първия финалист в Шампионска лига.

Без съмнение Тухел ще иска да разчита на Килиан Мбапе, който имаше основна заслуга за обрата срещу Аталанта от 1/4-финалите на Шампионска лига. Французинът се появи в игра в 60-ата минута, когато парижани изоставаха в резултата с 0-1, а до края на срещата се отчете с асистенция за второто попадение на ПСЖ. “Той игра 30 минути срещу Аталанта и нямаше проблеми с глезена си. Той ще тренира, ако има възможност ще започне като титуляр, ще видим дали ще може да играе 90 минути”, каза Тухел.

Относно лидерските качества на Килиан, Тухел каза следното: "Когато аз пристигнах, той беше лидер на терена. Всеки очаква лидер, който говори, но той е различен. Той води със своите качества, глада си на терена, бойния си дух. Той се бори на терена. Не можем да контролираме резултата, но ще се борим”, завърши мениджърът на ПСЖ Томас Тухел. А къде можете да гледате двубоя между Пари Сен Жермен и РБ Лайпциг вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички