Къде да гледаме полуфинала РБ Лайпциг - ПСЖ в Шампионска лига?


Къде да гледаме полуфинала РБ Лайпциг - ПСЖ в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

8496 0

Тази вечер ПСЖ и РБ Лайпциг ще определят първия полуфиналист в Шампионска лига. Срещата е от 22 часа на стадион "Луш" в Лисабон. Парижани са определяни за фаворит в днешния сблъсък, но и немският тим не е за подценяване, след като отстрани Тотнъм и Атлетико (Мадрид).

Според спортния директор на РБ Лайпциг Маркус Крьоше отборът е в състояние да сътвори поредната изненада. "Ще направим всичко, за да стигнем до финала. Това е наша­та цел. Вярвам, че всичко е въ­зможно в този мач, ще дадем всичко от себе си. Със сигурност излизаме срещу много, много си­лен съперник, но това не ни при­теснява", заяви Крьоше.

ПСЖ от своя страна ще сто­вари цялата си офанзивна мощ срещу саксонците. Килиан Мба­пе, който се включи решаващо като резерва срещу Аталанта, е напълно готов и заедно с Ней­мар, Мауро Икарди и Анхел ди Мария атаката на парижани от­ново е плашеща. Проблемът идва от Кейлор Навас, който се контузи в миналия мач и няма да може да вземе участие днес. Двубоят може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Max Sport 3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички