Треньорът на Ливърпул: Не съм съвсем сигурен какво се случи - наказаха ни, но вярвах в обрата срещу Милан


Треньорът на Ливърпул: Не съм съвсем сигурен какво се случи - наказаха ни, но вярвах в обрата срещу Милан
Снимка: Getty Images

3231 0

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп бе доволен от победата с 3:2 срещу Милан на старта на груповата фаза в Шампионска лига, но заяви, че "росонерите" са наказали мърсисайдци в края на полувремето:

"Започнахме много силно и играехме превъзходен футбол. Действахме интензивно, но и умно. Не давахме никакъв шанс на съперника, докато не дойде краят на полувремето. Не съм съвсем сигурен какво се случи. Наказаха ни, но всичко започна по-рано. Увлякохме се и забравихме, че трябва да сме ефективни, освен това организацията ни в защита не беше на ниво. Когато сме организирани, Фабиньо е перфектен и може да решава всички проблеми. Когато обаче оставяме много свободни пространства, дори той не е способен да помогне", заяви той на пресконференцията след двубоя.

"Въпреки че получихме два гола точно преди почивката, нямах усещането, че няма да можем да обърнем резултата. Беше ясно, че трябва колкото се може по-бързо да заиграем по начина, по който го правехме в началото. Вкарахме два прекрасни гола, наистина невероятни. Заслужена победа, но имаше едни 10 минути, когато Милан почти успя да се върне в мача", добави още Юрген Клоп.

ТУК можете да разберете как завършиха всички мачове на старта на Шампионска лига през сезон 2021/22!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички