Треньорът на Айнтрахт: Наполи не играе като италиански отбор, опасни са дори и без топка


Треньорът на Айнтрахт: Наполи не играе като италиански отбор, опасни са дори и без топка
Снимка: Getty Images

1593 0

Наставникът на Айнтрахт Франкфурт - Оливер Гласнер, сподели очакванията си предстоящия 1/8-финал в Шампионска лига срещу Наполи. Той засипа с похвали италианския тим, който ще гостува в двубой. Според него Наполи е успял да постигне страхотен баланс в играта си и трудно може да допусне гол.

Чака ни здрав мач, който може да бележи сезоните на Айнтрахт Франкфурт и Наполи

"Нашата цел е ясна – да продължим напред. И двата отбора имат добри, стабилни състави. Наполи не играе като италиански тим. Те са агресивни, докато когато не владеят топката и много опасни на контраатака. Наясно сме с това и сме подготвени", заяви той на пресконференцията преди двубоя.

"Футболът на Наполи е антииталиански и имат най-високия интензитет. Играят много агресивно без топката и прилагат висока преса, знаем това. Наполи обаче не може да се ограничи само до атакуващата фаза, имат отличен баланс и допускат малко голове. Направиха невероятно представяне в груповата фаза. Важно е да сме в единодействие без топката и да държим опонента в защита", категоричен бе Гласнер. Капитанът на тима Себастиан Роде пък ще остане резерва заради прекаран грип. А какво отреди жребият за Купата на Германия за Айнтрахт - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички