Тен Хаг: Онана показа характер, победихме напълно заслужено


Тен Хаг: Онана показа характер, победихме напълно заслужено
Снимка: Getty Images

907 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, анализира играта на тима при победата над Копенхаген в Шампионска лига. Това бе първи успех и първи спечелени точки за "червените дяволи" в групата и те се случиха благодарение на гол на Хари Магуайър и спасена дузпа от страна на Андре Онана.

"Тази победа беше напълно заслужена, но в крайна сметка успяхме да се измъкнем само с малък резултат. След лошото първо полувреме запазихме хладнокръвие. През второто бяхме по-добри и като цяло създадохме повече положения от тях", коментира нидерландецът след мача.

"Той (Онана, бел.ред.) показа личност. Той знае, че не отговаря на това, на което е способен и може да се справи по-добре. В събота имаше много добро представяне, днес също. Не забравяйте онова брилянтно спасяване през второто полувреме. Той е един много добър спасител на дузпи", продължи Тен Хаг.

"Този сезон трябваше да правим промени и корекции отзад, а след това халфовата линия се отвори. Борихме се да постигнем правилния баланс. Миналата година имахме много добра четворка в защита, много постоянна. Всеки път контролирахме мача", каза още треньорът. А ето какъв проблем в Юнайтед съзря Рууд Гулит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички