Съдията от Сити - Дортмунд размекна всички с причината да иска автограф на Холанд


Съдията от Сити - Дортмунд размекна всички с причината да иска автограф на Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1299 0

Помощник-съдията на мача между Манчестър Сити и Борусия (Дортмунд) в 1/4-финалите на Шампионска лига, който взе автограф от Ерлинг Холанд в тунела, е поискал подписа на норвежката звезда с благотворителна цел.

Реферът Октавиан Шовре повече от 5 години помага на медицински център, който извършва терапия на деца и възрастни с тежка а на аутизъм. Центърът се само от дарения и приходи от търгове. Шовре дарява ценни предмети на центъра, които е получил след мачове - фланелки, снимки и автографи. Той го прави от 2015 година насам.

Именно поради тази причина съдията е поискал автографа от Холанд. Той се е надявам да вземе подписа и на мениджъра на Сити Хосеп Гуардиола, но не е успял. Сега двата картона, подписани от Холанд, ще бъдат продадени на търг, информира Gazeta Sporturilor. След епизода с нападателя на Борусия организацията, ръководеща медицинския център, е направила Шовре свой почетен член. А искат ли от Сити Ерлинг Холанд вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички