Супер новини в Ювентус преди ключовата битка в Шампионска лига


Супер новини в Ювентус преди ключовата битка в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

1376 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че Джорджо Киелини и Пауло Дибала ще бъдат на разположение за реванша от осминафинал на Шампионска лига срещу Виляреал утре вечер. Двамата отсъстваха повече от месец заради мускулни травми. Алегри говори и по други теми свързани с тима на пресконференцията преди двубоя.

"Киелини, Дибала и Бернардески се завръщат. Надявам се, че ще спечелим за 90 минути. В противен случай ще ни трябва допълнително време", каза италианският специалист, но все пак има и лоши новини - Леонардо Бонучи няма да може да играе.

"Бонучи няма да вземе участие, той игра в Емполи и срещу Виляреал, въпреки че не се чувстваше добре. Страда от проблем с прасеца и не може да го преодолее. Алекс Сандро усети нещо в мускула на подбедрицата и поради тази причина не мисля да рискувам", каза Алегри.

"Бразилският защитник се завърна в игра миналата седмица срещу Сампдория.

"Влахович ще играе, Мората е в добра форма и винаги е имал качества. Винаги е бил критикуван, въпреки че играе на позиция, която не му е присъща. Доволен съм от него, той си партнира добре с Влахович, така има повече свобода на терена. Всички се чувстваме подготвени, но ще ни трябва и малко късмет, за да се класираме. 

"През март топката е по-малка и по-тежка, това е забавен момент от сезона. Участваме в играта за три цели през този сезон, сега трябва да ги постигнем", завърши Алегри.

Ювентус е най-добрият отбор в Италия през 2022 г. , като е събрал 22 точки. Те започнаха сезона ужасно, като в четири мача спечелиха само две точки.

През последните два сезона под ръководството на Маурицио Сари и Андреа Пирло Ювентус отпадна в осминафинал на Шампионската лига. Масимилиано Алегри беше начело на отбора, когато Ювентус достигна до четвъртфиналите през 2019 г. Тогава те бяха елиминирани от Аякс, който спечели в Торино с гол на Матайс де Лихт, койт сега носи екипа на "бианконерите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички