Стотици хиляди празнуваха с Реал Мадрид спечелената 14-а Шампионска лига (ВИДЕО)


Стотици хиляди празнуваха с Реал Мадрид спечелената 14-а Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2137 0

Близо 400 000 фенове на Реал Мадрид се събраха в испанската столица в неделя (29 май), за да празнуват заедно с футболистите на Карло Анчелоти, които спечелиха 14-а Шампионска лига в историята на клуба.

На известния площад "Сибелес" бе най-горещо, а службите за сигурност съобщиха, че 51 запалянковци са имали нужда от спешна помощ, тъй като са получили изгаряния от пиротехника или са се наранили при падания.

Въпреки всичко: Ливърпул се качи на автобус и се пусна на грандиозен парад (ВИДЕО)

Парадът на "белия балет" започна в 18:00 часа местно време, когато играчите и ръководството се качиха на открит автобус и потеглиха из улиците на Мадрид. Капитанът Марсело окачи знаме на статуята на древногръцката богиня на плодородието, а партито завърши на стадион "Сантяго Бернабеу", където се бяха струпали около 50 000 души.

"Много сме горди да споделим с вас този трофей тук, в нашия дом. Мадрид е нашата отправна точка. От тук успяхме да предадем нашите ценности на света. Тази европейска купа ще бъде запомнена. Реал Мадрид отново завладя сърцата на всички фенове. Искам да благодаря на всички фенове. Това е клуб, който няма собственик, всички вие сте собственици на собствената ни съдба", каза пред множеството президентът Флорентино Перес.

Ето и кадри от парада на Реал Мадрид:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички