Срещата на двама джентълмени - Буфон спази обещанието си към Ракитич (СНИМКА)


Срещата на двама джентълмени - Буфон спази обещанието си към Ракитич (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2397 0

Вчера тимовете на Ювентус и Барселона не оправдаха очакванията за спектакъл след мача по между им от груповата фаза на Шампионска лига. Легендата на модерния футбол Джанлуиджи Буфон обаче спази едно обещание след края на срещата, което бе дал на халфа на каталунците Иван Ракитич.

Преди дни хърватинът пусна трогателен пост в социалните мрежи, че би отсъпил мястото си на Буфон на Световното първенство в Русия през лятото, за което Италия не успя да се класира.

След последния съдийски сигнал стражът отиде при своя колега, двамата си размениха няколко ласкави думи, след което Буфон подари екипа си на Ракитич, както му бе обещал в социалните мрежи.

"Удоволствие е да сме заедно на терена. Ще пазя твоя екип на специално място в колекцията си. Завинаги ще останеш легенда. Голяма прегръдка за моя идол Джанлуиджи Буфон", написа след срещата Ракитич в социалните мрежи, като пусна и снимка с легендарния вратар. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички