Спалети: Да се готвим за мач като играчите на Барса означава да паднем с 18:0


Спалети: Да се готвим за мач като играчите на Барса означава да паднем с 18:0
Снимка: Getty Images/Guliver

1457 0

Селекционерът на Интер Лучано Спалети направи интересно изявление преди горещия сблъсък от Шампионска лига във вторник срещу състава на Барселона. Спалети е на мнение, че ако неговите играчи опитат да се подготвят за мач както своите колеги от "Камп Ноу", това въобще няма да им се отрази добре

“Владеенето на топката за тях е мания. Един футболист на Барса би изпитвал затруднения в друг отбор. На "Камп Ноу" виждам как играчите на Барселона излизат да загряват десет минути преди мача. Питахме дали имат фитнес на стадиона, където загряват предварително, но няма", сподели Спалети.

"Моите футболисти ми казаха, че в деня на мача играчите на Барса взимат децата си от училище и след това идват към стадиона за двубоя. Ако ние се готвехме за мач като играчите на Барса, щяхме да губим с 18:0", добави още той.

По отношение на голямата звезда на каталунците Лионел Меси мениджърът на "нерадзурите" заяви следното: "По-добре Меси да не играе. Когато влезе на терена, мощта на Барса се усилва по впечатляващ начин."

Междувременно стана ясно дали Лионел Меси ще попадне в групата на каталунците за мача с Интер. Нападателят пропусна последните две седмици поради контузия. Дали аржентинецът ще пътува за Италия - може да прочетете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички