СНИМКА: Пълна промяна - съставът на Реал Мадрид в последния мач срещу ЦСКА


СНИМКА: Пълна промяна - съставът на Реал Мадрид в последния мач срещу ЦСКА
Снимка: Gulliver/GettyImages

5763 0

Реал Мадрид се завръща в Русия за пръв път от години насам, като ще се изправи срещу местния ЦСКА. "Червените" са аутсайдер в двубоя, въпреки че ще се изправят срещу много от резервите на "белия балет", след като доста от титулярите на Хулен Лопетеги са контузени или са получили почивка (като например Серхио Рамос).

Последният двубой между двата отбора беше през 2012 година, когато отново в групите на Шампионска лига Реал Мадрид спечели с 4:1 на "Сантиаго Бернабеу". В първия мач в Москва обаче "червените" стигнаха до 1:1 в един от най-сензационните резултати на Жозе Моуриньо начело на "кралете".

При победата на "Бернабеу", която е преди едва 6 години, съставът на "белия балет" е бил коренно различен от това, което ще видим от Реал Мадрид тази вечер в Москва. Ето и как е изглеждал той:

Тази вечер нито един от тези футболисти няма да играе срещу ЦСКА. Единствените, останали в отбора - Марсело и Серхио Рамос, няма да се изправят срещу "армейците". Единствените, които бяха в групата на "белите" и през 2012, и сега, са Карим Бензема и Рафаел Варан. Тъй като и Роналдо вече не е част от Реал Мадрид, вижте истината за напускането на Кристиано, която ще ви изненада!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички