След разгром изглежда сигурен съперникът на Лудогорец в Лига Европа, ако отпадне от Олимпия (Любляна)


След разгром изглежда сигурен съперникът на Лудогорец в Лига Европа, ако отпадне от Олимпия (Любляна)
Снимка: Getty Images/Guliver

21735 0

Динамо Загреб постигна категоричен успех срещу Астана в първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Хърватският тим бе безкомпромисен и победи у дома с 4:0.

Двубоят може да се окаже важен за Лудогорец в случай, че разградчани отпаднат от Олимпия (Любляна). В такъв случай ще се изправят в Лига Европа срещу отпадналия от горната двойка. И по всичко личи, че това ще бъде бившият отбор на Станимир Стоилов.

През целия двубой инициативата бе при Динамо Загреб и още първото полувреме вкараха 3 попадения.  В 36' Петкови овладя топката на границата на наказателното поле и завъртя топката под напречната греда. 5 минути по-късно Мишич отигра към Лука Иванушец, който шутира точно в долния десен ъгъл. Две минути по-късно отново Иванушец бе точен с глава.

И през второто полувреме ситуацията не се промени, като хърватите намалиха малко темпото, особено след 4-тия гол, който падна в 56'. Иванушец  стигна бързо до отбитата топка и с далечен изстрел направи крайното 4:0. Резултат повече от убедителен преди втория мач.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички