Сити не даде шанс на Марсилия и е безпогрешен в Шампионска лига


Сити не даде шанс на Марсилия и е безпогрешен в Шампионска лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

1274 0

Отборът на Манчестър Сити постигна втора победа в груповата фаза на Шампионска лига. Тимът на Пеп Гуардиола победи с 3:0 отбора на Олимпик Марсилия на "Стад Велодром" в мач от група Ц на турнира. Феран Торес, Илкай Гюндоган и Рахийм Стърлинг станаха автори на попаденията за английския тим.

В 17-тата минута отборът на Манчестър Сити откри резултата. Гостите се възползваха от една грешка в отбраната на Олимпик Марсилия, при която топката попадна в Кевин Де Бройне. Белгиецът бързо изведе Феран Торес, който сам срещу вратаря не пропусна да вкара - 0:1! В 76-тата минута тимът на Пеп Гуардиола стигна до втори гол. Фил Фоудън получи добра топка по левия фланг, при което центрира в наказателното поле, там бе Рахийм Стърлинг, който свали топката за Илкай Гюндоган, а бившият немски национал реализира от непосредствена близост - 0:2! В 81-вата минута "гражданите" направиха преднината си класическа. Кевин Де Бройне получи чудесна топка на десния фланг и пусна пас към Рахийм Стърлинг, който вкара на празна врата - 0:3!

Така Манчестър Сити вече има две победи в група Ц и е еднолично на първа позиция с 6 точки. Марсилия пък е в другия край на класирането и е без спечелена точка в първите си два мача в групата. Идната седмица "гражданите" са домакини на Олимпиакос, докато Марсилия гостува на Порто.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички