Нова контузия на Агуеро съвсем остави Манчестър Сити без нападатели


Нова контузия на Агуеро съвсем остави Манчестър Сити без нападатели
Снимка: Getty Images/Gulliver

1113 0

В Манчестър Сити са сериозно притеснени за Серхио Агуеро. Нападателят може да отсъства около месец, това призна мениджърът на тима Хосеп Гуардиола. 32-годишният аржентинц получи разтежение на бедрото по време на мача с Уест Хям.

"Когато не си играл четири-пет месеца заради проблем в коляното, винаги има риск от контузии при завръщането ти в игра. Опитахме да се справим със ситуацията по най-добрия начин, като го пускам за по 50-55 минути на мач, но това се оказа недостатъчно, за да влезе в нужния ритъм. Надявам се да се завърне възможно най-скоро. Всичко зависи от контузията. В най-добрия случай ще се завърне до 10-15 дни, но може да отсъства и 3-4 седмици, не знам", заяви Гуардиола.

Това е поредният проблем за наставника, който не може да разчита и на Нейтън Аке, Габриел Жезус, Фернандиньо и Бенжамен Менди. Големият проблем за "гражданите" е, че останаха без чист нападател. Наставникът призна, че е искал да вземе играч в предни позиции през лятото, но клубът не е могъл да си позволи подобна инвестиция. Междувременно се появиха информации, че Манчестър Сити вече е намерил заместник на Пеп Гуардиола, който да го замени в бъдеще (подробности тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички